Närbild på blått optiskt fiberljus

Evidens Online

Evidens Online är den digitala versionen av Evidens. Du gör dina egna analyser, anpassade efter dina behov. Du får tillgång till våra omfattande databaser och våra kraftfulla analysverktyg, samt vår mångåriga erfarenhet och kunskap.

Gör egna marknadsanalyser

Evidens Online hjälper dig att bättre förstå en marknad och därmed göra det möjligt att ta bättre investeringsbeslut. Bakom analyserna ligger Evidens beprövade modeller som snabbt och effektivt svarar på de viktigaste frågorna i analysprocesser – som rör både den lokala bostadsmarknaden och enskilda bostadsprojekt.

Evidens digitala analysverktyg

På Evidens Online kan du snabbt ta fram data och analyser för att skapa personoberoende beslutsunderlag. Analyserna baseras på överskådliga kartor där data, diagram och tabeller enkelt filtreras fram och kan anpassas. Verktyget är enkelt att använda och kan justeras så att det passar både stora och små bostadsutvecklingsföretag.

Person som tar bild på stadsutsikt över Tokyo
Datorskärm som speglar programmeringskod och grafarker

Studera specifik plats och efterfrågan

Med Evidens Online kan du ta reda på hur mycket kommunen förväntas växa. Du kan även ta reda på hur bostadsbeståndet, hushållens struktur och betalningsviljan ser ut, om det är ett socioekonomiskt svagt eller starkt område och hur många bostäder som har byggts de senaste åren. Du kan också studera hur efterfrågan på nyproducerade bostäder (marknadsdjup) ser ut för en specifik kommun eller plats.

Abonnera på Evidens Online

Med ett abonnemang på Evidens Online får du tillgång till en obegränsad mängd analyser varje år. Kontakta gärna oss via länken nedan om du har frågor eller funderingar kring Evidens Online.

Relaterade uppdrag

tjanster-singel-CTA

Vill du veta mer om Evidens Online?

Vi berättar gärna mer om vårt affärsområde Evidens Online. Maila direkt via länken till höger.